onsdag 27. januar 2010

Skjønnhetstips: Bruk solarium!


Hvor sosialt akseptert og utbredt det er å ta solarium kommer ann på hvor du bor, og hvilke type mennesker du vanker med. Bor du i svært velstående deler av landet som Holmenkollen, Frogner, Bærum eller store deler av Oslo og Akershus generelt vil du kunne bli sett rart på om du er likblek. On the other hand, hvis du bor på Grønland eller i Finnmark vil du nærmest bli skalpert om du hopper i homsegrillen.

Det vil si at dette skjønnhetstipset er veldig geografisk fordelt. Noen ser på solarium som noe homsete og ekkelt, mens andre ser på det som noe helt nødvendig å krydre hverdagen sin med når man kommer til vinteren her i Norge. Se på det som et skjønnhetstips, der huden din blir mørkere med en flott ekstragavanse!

Det hele handler vel om normer, hva folk flest i din vennekrets gjør og hvor mye man bryr seg om utseendet sitt.

Det har alltid vært, og vil alltid være enkelte som kaller deg homo hvis du tar sol en halvtimes tid, men realiteten kan gå begge veier her føler jeg. Hvem er mest homo?

Han som tar solarium for å føle seg bedre, ha det bedre med seg selv, samt se bedre ut, og dermed være mer attraktiv til det motsatte kjønn.

Eller han som gjerne går likblek både vinter og sommer, og gjerne både føler og ser værre ut, og dermed blir mindre attraktiv til det motsatte kjønn.

Jeg sier ikke at det å ta solarium avgjør om du får dama eller ikke, men trust me, it helps! Kona kommer heller ikke til å dumpe deg for et par ekstra rynker når dere har tre barn, hus, hytte og en volvo stasjonsvogn, noe som er ganske essensielt når det kommer til skjønnhetstips. Dette er tips for de som ønsker å se bra ut på grunn av noe som plager dem eller interesserer dem i det hverdagslige, enten det er sjekking av damer eller rett og slett andre liknende ting.

0 kommentarer: