onsdag 27. januar 2010

Skjønnhetstips: Hvorfor ta solarium?


Det er mange som tror at solarium er en av de største rotene til å få hudkreft, noe som blankt kan avvises fra det meste forskning som er blitt gjort opp igjennom historien. Solarium er ikke annet enn et skjønnhetstips for deg som sliter med å være bleik om vinteren. Skjønnhetstips er ofte lurt å ta imot med åpent sinn da det kan være godt for deg og din velvære.

folk har en evne til og dra alt ut av samenheng.
solarium = kreft! dette tyder bare på hvor mye folk trur på alt de hører.
folk som får kreft av solarium er folk som tar for mye solarium. dette var vel heller snakk om folk som tar solarium i moderate mengder.

*av solarium får du e-vitaminer noe som faktisk motvirker kreft (det er kun overdrevent bruk som kreft kan ha noe og si av solarium!)

*du får penere hud av solarium, kviser og dritt forsvinner. pluss i boka spørr du meg.

*det er en bra medisin mot vinterdepresjon. kansje ikke dere har lagt merke til det men det er ikke så mye sol på vinterstid

* det er knapt bedre skjønnhetstips der ute enn hvordan man får penere hud!

* og du føler deg rett og slett bedre når du tar sol!

jeg ser noen sier at de driter i åssen farge folk har, men andre folk bryr seg om det og de trenger ikke være homser av den grunn, og spesielt damer bryr seg om det, og det er ofte de "du pynter deg for" det er like teit som og kalle folk for homser bare fordi de kler seg fint og bruker deo, aftershave før de skal ut og skjekke damer,
still 2 tvilling søstre foran meg. en lik bleik med litt kviser og uren hud og en solbrun med slett og deilig hud. det er ikke tvil om hvem jeg hadde valgt!
eller samme med gutter. hvem trur du damene velger?
og si at du er homo fordi du bryr deg om hvordan du ser ut er helt bakvent spør du meg, du er heller homo hvis du ikke bryr deg om utseende ditt for da bryr du deg tydlig vis ikke om damene ser på deg eller ikke.

enkelt og greit, folk tar sol for og føle seg bedre, jeg ser ikke noe galt i det.

0 kommentarer: