onsdag 10. februar 2010

Tre tips til å ta vare på huden


Nå som sommeren nærmer seg, så er det ofte folk får problemer med tett og dårlig hud som kan komme av at man ikke tar nok vare på huden. Bruk lang tid foran speilet både om morgenen og om kvelden for å være sikker på at skjønnheten din blomstrer til det fulle nå som sommeren kommer. Bruk både foundation og kanskje botox for å gjøre huden din ren og pen. Det vil både øke selvtilliten og gjøre slik at andre kanskje kan dra nytte av våre skjønnhetstips!

Her er noen viktige tips for hvordan man skal ta vare på huden i sommerhalvåret:

1. Drikk mye vann. Vann hjelper med å rense hele kroppens hudfunksjoner. Det er bedre å drikke et glass varmt vann med litt sitron i den. Sitronsaft ikke fungerer bare som en anti-bakteriell, men det hjelper også fjerne eventuelle giftstoffer som kan ha vært samlet i cellene.

2. Grønn te har vist seg å fungere som en god antioksidant, og det er bedre å konsumere en kopp te med honning. Prøv å ikke bruke sukker når det er mulig. Man kan også velge å drikke te med urter som ingefær eller kanel.

3. Prøv å øke inntaket av grønne grønnsaker. Bladgrønnsaker med salat, kål osv. Disse hjelper med å beskytte huden ved nærende det. De har også bistand i avgifte systemet som, som du sikkert vet, er det første skrittet til en klarere hud.


Følger du disse tre punktene, så vil jeg absolutt garantere deg en bedre og friskere sommer når det kommer til huden din. Ikke bare vil hudproduktene gi deg litt ekstra glans i sommerhverdagen, men du vil også føle deg mye mye bedre når skjønnheten kommer frem etter et par dager.

0 kommentarer: