torsdag 20. mai 2010

Her er de beste skjønnhetstipsene


Noen leter i evighet etter ville skønnhetstips som du aldri kan få gjort noen ting med. Alt fra å sove 12 timer hver dag til det å drikke vann i litervis er blitt foreslått som skjønnhetstips - men disse vil selvfølgelig ikke fungere slik du ønsker.

Et lite skjønnhetstips
først: Ikke vær redd for å få en makeover hvis du føler at du trenger en helt ny start på utseende ditt. Husk gjennom årstidene, som du blir eldre, eller som hendelser i livet endres,er alle påvirkninger som spiller inn på utseendet ditt - samme om du vil det eller ikke. Skaff deg noen tips om hvordan du kan endre utseende basert på din livssituasjon og ønske om å se bra ut.

En enkelt skjønnhetstips: Husk - som en generell regel: vær nyskapende og innovativ i tankegangen din hva angår utseende ditt. Det har alltid vært sant. Bruk dine gjøre opp med det i tankene. Skaff deg en vill frisyre eller gjør noe sykt når det kommer til klesstilen. Skaff deg en personlig rådgiver som gir deg råd og tips om hvordan du kan optimalisere skjønnheten din.

Noen naturlige skjønnhetstips:
o Ikke gå rundt som Ringeren i Notteredame. Skaff deg en ordentlig holdning slik at du får oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Hold hodet opp og skuldrene tilbake. Din god stilling ikke bare innrømmer energien å strømme gjennom kroppen din bedre, men det kan også hjelpe deg å se litt slankere ut.

o Ikke gå etter sånne ville skjønnhetstips som aldri fungerer - de vil ikke fungere selv om du prøver dem ut X antall ganger.

o For å unngå mørke ringer under øynene, kan du prøve å sove med to eller tre puter.

o Ha en positiv holdning til nye mennesker du møter. Ikke ha noen fordommer hva angår utseende eller religion. Du vil oppleve at folk er mer positivt innstilt til deg dersom du er det til dem.

0 kommentarer: