tirsdag 25. mai 2010

Ta vare på håret ditt


Det finnes mange muligheter for deg som ønsket et sterkt og vakkert hår. En del varianter må inntreffe for at håret skal skinne og være vakkert som det aldri har vært før. Mange vil prøve nye hårprodukter, mens andre simpelthen kun oppsøker en frisør som kan gjøre jobber for deg. Mulighetene er mange, og det finnes ikke noe fasitsvar på hva du bør gjøre dersom du ønsker en forandring på håret ditt.

De større hårklipp som bøyer for å klikke inn i håret ditt vil ikke ta perler veldig godt. De vil gjerne falle av på grunn av bøye av klippet, men du har masse plass til å male på design! Bruk en tannpirker slik at du får bittesmå motiver på klipsen. Her kan du variere - alt ettersom hvordan du ønsker at håret ditt skal se ut.

For mange er det motivasjonen som ødelegger det å gjøre noe med håret sitt for å få det til å blomstre igjen. Men med de riktige skjønnhetstipsene så kan du bli fikset og ferdig på kun få minutter. Det viktigste er at du setter av en eller to dager til å gjøre en stor forandring med ditt eget hår!

0 kommentarer: