fredag 21. mai 2010

Ta vare på neglene dine


Neglepleie samt hånd omsorg må være konstant. Det bør ikke være nødvendigvis neglpleie ved skjønnhetssalonger , men gjerne i hjemmet ditt. En sunn negl må være sterk, fleksibel og rosa. Det aller viktigste er at du spiser sunt for å få neglene harde og gode til enhver tid - og at du unngår å spise på dine egne negler. Det hjelper ingenting.

For det første, så er det ingen fordeler ved å bite på sine egne negler. De blir små, stygge (riflete) og inneholder ekstremt mye bakterier som du ikke ønsker å få inn i munnen din. Ikke bare er det uhygienisk - det er også svært ueffent.

Hvordan neglene er bygd opp og styrken på dem er arvelig, men det kan endres under påvirkning av eksterne faktorer (miljøforhold, ernæring, feilaktig omsorg, jobb vaner). For å få sunne negler spiller en del faktorer inn. Spis sunt - mye grønnsaker. I tillegg er det viktig at du får i deg de viktigste vitaminene. Om du ser at det legger seg et tynt "fettlag" oppå neglene, så er det viktig at du renser dem godt. Det er et av de bedre skjønnhetstipsene vi kan gi når det gjelder omsorg av negler.

For riktig negler omsorg må du gjøre manikyr (klassisk, europeisk, varme eller hardt) minst to ganger i måneden. Stedet valg for manikyr er opp til deg. Det kan være en skjønnhetssalong, hos god venn eller deg selv. Men det aller viktigste er at du klarer å ta vare på din egen kropp på egen hånd og velger de viktigste valgene innenfor skjønnhet og pleie av kroppen din.

0 kommentarer: