torsdag 20. mai 2010

Ti skjønnhetstips før leggetid


Om du velger å legge deg til å sove uten å ha gjort noen forhåndsregler før, så kan det fort slå dårlig ut dagen derpå. Lite søvn, mye stress og dårlig vedlikehold og pleie av skjønnheten din gir ofte dårlige resultater for hud og kropp dagene etterpå. Her er ti skjønnhetstips du bør følge før du legger deg til å sove om nettene;

1. Vask og rens ansiktet ditt ofte

2. Når du vasker ansiktet ditt, så bruk varmt vann for å åpne porene på en skikkelig måte.

3. Damp ansiktet ditt før du renser det med et hudpleieprodukt kjøpt på apoteket. Det er kun de beste hudpleieproduktene som fungerer skikkelig.

Jeg vil anbefale Blush.no for hudpleieprodukter - de har mange gode nattkremer som fungerer utmerket.


4. Puss tennene godt før du legger deg. Ånden dagen derpå avhenger svært mye av hvor flink du har vært med å rengjøre tennene dine - og ikke minst hvilken tannbørste du bruker. Skaff deg en tannkrem som fjerner plakk og gjør tennene hvitere.

5. Ta deg en dusj. Viktig å rengjøre hud og kropp før du legger deg.

6. Bruk gjerne en god skrubb mens du dusjer. Skrubben gir en grov og god rensing til hele huden din - spesielt ansiktet er svært viktig å skrubbe skikkelig inn.

7. Mos en avokado i en bolle og smør den utover kroppen din. La masken ligge på i 20 minutter og skyll den av. Det vil ikke bare være velfungerende for der avokadoen har ligget, men vil hjelpe hele kroppen din til å bli bedre.

8. Bruk deodorant før du legger deg. Om natten vil kroppen naturlig svette bort mye av den godlukten du har tilført kvelden før, så smør godt på med deodorant. Du vil lukte mye mye bedre på morgenen enn du noensinne tidligere har gjort.

9. Legg deg til en fornuftig tid. Ikke sitt for lenge oppe til ingen grunn - det kan utløse ting på kroppen som kviser, uren hud og fet hud. Med andre ord ting du ikke ønsker skal eksistere på kroppen din. Mye søvn er nøkkelen til naturlig skjønnhet.

10. Vær disiplinert og følg alle disse skjønnhetstipsene hver dag. Ikke skulk noenting - det vil kjapt merkes på din egen skjønnhet. Plutselig dukker det opp en kvise eller to om du ikke skrubber kroppen din skikkelig før du legger deg. Gå igjennom denne listen hver gang før du legger deg, så skal du kjapt se at skjønnheten vender tilbake!

0 kommentarer: