mandag 15. februar 2010

Fire tips til hvordan du skaffer deg six-pack!


Det er ikke rent få nettsider som tilbyr seg å skrive om hvordan man skal oppnå den ultimate sommerkroppen. Og six-packen er alltid et eksempel på en muskel som det skal jobbes mye med. Ikke bare er det en stor og viktig muskelgruppe - den er også veldig synlig om sommeren. Her er skjønnhetstipsene som angår muskelbygging av sixpacken.

1. Øvelse:
Gjør øvelsene dine riktig slik at du hurtigere kan få sixpacken til å sitte på den allerede flotte kroppen din. Det å mestre øvelsene er verdens beste skjønnhetstriks!

2. Diett:
Maten du spiser har stor innvirkning på forme kroppen din , så selv om du er en svært tynn person må du forsikre deg om at du holder en meget streng
øye på hva du spiser. Ditt kosthold bør være slik at det skal være lastet med proteiner og viktige vitaminer og mineraler. Kroppen din trenger mye energi, så dette bør gis tilstrekkelig gjennom kosten din. Bortsett fra dette er det svært viktig at du helt unngå fet og stekt mat eller høy carb elementer, bør du unngå Colas og brus og andre elementer som inneholder svært høye sukker nivåer.

3. Hvile:
Du må sørge for at kroppen får tilstrekkelig søvn og hvile slik at det kan gjenvinne energien til å gjøre tunge plikt treningsøkter.

4. Hvis du er overvektig så det første du må gjøre er å kvitte seg med alle de overvekt og fett på kroppen, og først da vil du kunne få 6 pack abs. Så å gå ned i vekt, bør du fokusere på en masse cardio øvelser.


Klarer du å følge disse rådene, så er ikke sixpacken så veldig langt unna. Hold tritt med øvelsene og resten av opplegget, så skal du fort se at skjønnheten etter hvert blomstrer. Bruk et par timer daglig på å trene kroppen din. Det er tross alt den kroppen du skal leve med resten av livet.

0 kommentarer: