lørdag 13. februar 2010

Skjønnhetstips mot kviser - hvilken kvisekur er best?


Ungdomsalderen kan være et rent mareritt for enkelte. Ikke bare er det problemer på kjærlighetsfronten, med foreldrene samt autoritetene i samfunnet - du får også en del problemer med uren hud og kviser. Ikke bare er kviser et problem i ungdomsalderen. Gjør du ting feil med huden din, så vil det få følger også senere i livet ved kvisearr og liknende.

Kvisearr kan dog fikses på av en hudpleier, men dette er en dyr behandling som kanskje ikke er den mest fornuftige. Det mest fornuftige er jo å følge disse skjønnhetstipsene angående kviser. Enkelte kvisekurer er ikke skjønnhetstips - de er rene kvisebomber som gjør ansiktet ditt mye verre enn det egentlig er. Merk deg; ikke ta i bruk såkalte "alternative" metoder for å fjerne uren hud. Noen ting må du rett og slett huske på når du skal fjerne kviser:

Sørg for at kvisekuren din er riktig for din hud. Det finnes produkter best for fet hud, og produktene som er best for tørr hud. Så er det den fantastiske få som er ment for begge. Men sett gjerne opp et budsjett med et visst antall kroner du skal bruke på å fikse huden din. Ikke alle kvisekurer fungerer like bra, men det er som regel slik at de dyreste er de beste.

Sørg for at den passer budsjettet. Sjansene er, er du nødt til å bruke dette produktet om og om igjen hver måned. Du ønsker å få noe som passer budsjettet ditt, men også noe som fungerer fint for huden din.

Behandlinger som kommer med lotion eller ansiktsmasker er et godt kjøp. Ansiktsmasker og lotion for ansiktet, eller andre Impure områder av kroppen, kan redusere tørrhet og potensielt arbeid med ansikts
oljer for å skape en sunnere kjemi. Dette kan gjøre underverker for ansiktet ditt, eller andre steder du har kviser.

Konklusjonen er at du bør sette av nok av tid og penger før du setter igang og løser kviseproblemet ditt. Ikke forhast deg ved å kjøp noe søppel som aldri fungerer. Clearasil har produkter som kanskje ikke er blant de aller beste, men dekk-kremen kan i verste fall brukes for å skjule kvisene for en kort periode. Ta gjerne kontakt med din lege dersom kviseproblemet ditt er kommet ut av kontroll.

0 kommentarer: