onsdag 10. februar 2010

Hva ser best ut av røyk og snus?


Som mange kanskje allerede forstår, så er det noe veldig lite elegant over dette med å dra inn nikotin i kroppen til en hver tid. Men det er faktisk slik at nikotin er et avhengighetsskapende middel, og enkelte er faktisk nødt til å konsumere enkelte mengder av enten røyk eller snus til en hver tid. Du lurer kanskje på hva som tar seg best ut, både for helsen din, men også hva andre folk tenker om det?

Røyk:

Minus: Går utover andre personers helse ved hjelp av passiv røyking, det setter seg i klærne og en røykefri leilighet er ofte dyrere, noe å tenke på hvis du eier hus/leilighet eller skal kjøpe. Røyk må derfor skje ute i av og til dritkaldt vintervær hvis du vil opprettholde en røykefri leilighet. Røyk er dyrere. Lungekreft, kols osv. Det er en grunn til at det ikke er laget tv-reklamer om snus. I tillegg får du gule tenner og dårlig ånde, noe som påvirker din skjønnhet i helt feil retning av hva den bør gjøre.

Pluss: Det er sosialt og du kommer lett i kontakt med andre hvis du røyker, ikke minst damer. Du kan lage røykringer og lære deg kule tricks med tingen.

Snus:

Minus: Lukter jævlig, ser jævlig ut og jenter/gutter vil nødig kline med en som nettopp har snus, det er enklere å gjøre dette med røyk selvom det også smaker jævlig. Dritten kan renne ned i magen din (hvis den renner og du svelger istedenfor å spytte, haha), noe som ikke er bra og kan bli ett problem hvis du snuser på steder der det ikke gner seg å spytte. Det er nasty å se brukt snus på glass/tallerkener. Og du kan også få munnkreft.

Pluss: Det går ikke utover andre personer, du trekker det ikke ned i lungene og boligen din synker ikke i verdi hvis du bestemmer deg for å snuse inne. hehe. Det smaker digg og gir en bedre effekt. Skal man først røyke kan man gjøre det litt classy med en sigar på fest/whatever og gjerne ta med ett par ekstra å bomme bort..

Det er altså ikke stor forskjell skjønnhetsmessig på verken snus eller røyk. Skal du oppnå den perfekte balansen for hud, ånde og øvrig kropp så bør du nesten klare deg uten nikotinen. Det kan være veldig vanskelig å forstå at man skal slutte å røyke eller snuse på grunn av skjønnheten, men det er i hvert fall et veldig godt skjønnhetstips. Slutt med nikotin - da vil kroppen din føle seg bedre!

0 kommentarer: