torsdag 4. mars 2010

Alkohol og skjønnhet


Mange av oss har opplevd at de har vært ute på byen eller liknende og drukket alkohol. Hatt det kjempegøy og truffet masse nye venner og kanskje fått med seg et par øl for mye hjem fra byen. Deretter våkner man dagen derpå med den største hodepinen som man bare kunne drømme om. Og det er mange leger som mener at det er grunnlag for bekymring for huden og skjønnheten din når du skal opp og stå dagen derpå. For er det egentlig slik at alkohol påvirker skjønnhet?

Det som er sikkert og visst er at du er svært tørst i det du står opp. Krampen tar deg nesten når du skal opp og strekke deg etter noe vann på kjøkkenet. Men det finnes også en løsning på dette. Ha et stort glass vann stående ved senga i det du skal opp og bevege deg etter en hard bytur. For det er ikke bra for hud, kviser og skjønnhet at kroppen din er tørket ut. Det kan danne seg hudormer i ansikt og på ryggen din, noe som gir utslag i fet og dårlig hud. Pass på å drikke nok vann dagen derpå.

Og noen av dere er kanskje bodybuildere, eller i hvert fall folk som prøver å trene for å imponere damene på stranda om sommeren, og dere har kanskje merket at dere merker en nedgang i treningen i det dere drar ut på fylla og trener. For det første, så bryter alkohol ned musklene.
Dette er ikke så farlig for de som ikke skal prøve å oppnå en økt muskelmasse, men det er ganske viktig for dere som trener for å øke vekta deres. At alkohol bryter ned musklene gjør at du mister en del kosmetisk kraft for deg som er stor og lever på å ha en del muskler på byen.

Ut over det, så er det ingen spesielle ting som gjør at alkohol påvirker skjønnheten din i gal retning. Det kan dog være en oppkvikker for deg som skal dra noen damer eller kjekke gutter på byen at de andre har fått i seg litt alkohol da bedømmelsesevnen til mennesker svekkes i det man inntar alkohol. Husk på å bruk de hudpleieproduktene du er satt tl å bruke, og vær forsiktig med å bli tørket ut.

0 kommentarer: