lørdag 6. mars 2010

Hvorfor skjønnhet er viktig


Det er mange som prater om indre skjønnhet og liknende, men det er ikke så mange som direkte sier at: ”Jeg er sammen med dama mi pga at hun er jævlig digg!”. Vel, dette er noe som bør oppheves og bør begynne å snakkes mer om. For det skal være lov å velge på grunnlag av det skjønnhetsmessige og alt som hører til de tingene som omhandler estetikk. Du kommer langt med bare skjønnhet!

La oss se på disse to eksemplenene fra TV-ruta; ”Paradise Hotel” og ”Ja vi elsker Hollywood!” er to eksempler på programmer der skjønnhet og de å se fin ut er kjernen til at programmene er laget. Har du ikke en fin kropp eller fint ytre i det hele tatt, så er ikke Paradise Hotel noe for deg. Hvor ofte ser man svette nerder med krøllete hår opptre på ”skandalehotellet” med en drink i hånda og en dame i hver armkrok?

”Ja, vi elsker Hollywood!” er dog litt annerledes. Her er det et knippe norske damer som lar seg styre av mennene sine. Og mennene er fornøyde så lenge de får sine vakre kvinner (ikke alle er vakre, though) til sengs hver kveld. Og betalingen går motsatt vei i form av penger. Om det kan kalles nåtidens moderne prostitusjon, skal jeg kanskje være forsiktig med å konstantere. Men det er ikke langt ifra.

Skjønnhet spiller ikke bare inn på om du kan være med på ville realityshows eller gifte deg med menn som har mye penger. Om du skal ut på byen og treffe nye folk, så er det noen ganger en hindring at du kanskje ikke har drømmeutseendet. Men fortvil ikke, denne bloggen forteller deg alt du trenger å vite for å skaffe deg det perfekte utseende. Derfor er skjønnhet viktig. Fordi det kan gi deg fordeler i hverdagen.

0 kommentarer: