mandag 8. mars 2010

Spaweekend - nyt deilig velvære!


Dersom du har planer om å ta en weekend på et førsteklasses spa, så er det ingen tvil om at du ser frem til det med ønske om at denne weekenden blir den deiligste i ditt liv. For om det er noe som er avslappende, godt for helse og skjønnhet og deilig på en gang, så er det en ekte spabehandling. Hvem ser ikke frem til litt skjønnhet og velvære? Det er et par ting å huske på når du går til et spa dersom du skal sikre deg din beste opplevelse i hele ditt liv.

Tips nummer en går på å være på plass på riktig sted til riktig tid. Ikke bare har dette med avslapping å gjøre – du vil også bli mye bedre mottatt på et sted dersom du møter opp til riktig tid.. Et par grunnleggende spørsmål er avgjørende for å sørge for at din spabehandling vil bli tipp topp i forhold til at sjelen din skal slappe av og nyte hvert eneste sekund av den behandlingen du får. Du vil altså få et bedre forhold til massøren og eventuelt de andre som jobber på spahotellet, i tillegg til å få en bedre opplevelse. Tør du å komme for sent?


Når du er sammen med massøren din må du huske på å være høflig og våken. Still også gjerne et par krav til hvordan type behandling du ser etter samt eventuelle problemområder og spesifikke ting du gjerne skulle ha rettet opp. De er i stand til å gjøre jobben sin best når de har den nødvendige informasjonen som du kan gi dem. Tillat massøren din å gjøre det de skal uten at det blir for mye masing eller i verste fall; krangling. Om du skal få den skjønnheten du leter etter, så gjelder det i aller høyeste grad å ikke la seg stresse på noen som helst måte. En annen ting å huske på med tiden er at mens du er der for å slappe av, finnes det andre mennesker som også skal ta del i spabehandlingen etter hvert.

Noe av det viktigste er en dialog med din massør. Fortell henne om ting du har gjort på hjemmefronten som fungerer optimalt; for eksempel å bli klødd nedover hele ryggen dersom du ser på det som noe som er deilig og avslappende. Hvis for eksempel du får en massasje, så kan du fortelle ham eller henne hvor det gjør vondt
og hvor det er deilig. Om det er noe som optimaliserer massasjestunden din, så er det dette med å fortelle om ting du liker. Mange lurer på om de har lov til å snakke mens du mottar noen spa-tjenester og generelt, og dette kan du avklare med din massør før dere setter i gang med spabehandlingen.

Jeg kan nesten garantere at du, ved å ta disse forhåndsreglene, vil ha en mye mer avslappende og deilig spa-opplevelse enn du ville hatt ved å utelukke disse tipsene. Det å ta vare på sin egen skjønnhet og velvære er blant de største og mest viktige tingene her i livet, så pass på at kroppen din får nok pleie til hud og kropp slik at den blir levende lenge.

0 kommentarer: