mandag 8. mars 2010

Brun uten sol!


Dersom du bor i et land der det ikke er tilgang på sol hele året, så vil du kanskje søke lykken etter andre produkter som kan gi deg en solbrun og nydelig farge hele året. Og det finnes en del ting som kan være aktuelle når det tenkes på slike produkter, også solarium. Men dersom du skal se bort ifra solariet og konsentrere deg om ting du kan få kjøpt billig i butikken, så er denne artikkelen svært opplysende.

Alle vet at solarium- og sol-skader er farlige dersom man får for mye sol, men dersom premien er en fin brunfarge er dyden litt for sterk til å motstå. Ingenting gjør en kvinne og en mann mere sexy enn frodig brun hud. Det er det vel få som kan si imot?

Om du ønsker å skaffe deg en fin brunfarge uten å bruke annet enn kunstige tilsetningsstoffer, så er det en del du må tenke på. For det første så vil det ikke se like naturlig ut med en krem dersom du ikke er veldig flink til å bruke den (smøre deg på alle stedene på kroppen like nøye kan være veldig vanskelig). Alle vil ha en naturlig brunfarge, men det er ikke veldig lett å skaffe seg uten ordentlig vare.

Solsenger og sola forårsake hudkreft og rynker, det er et solid faktum som ikke kan nektes for blant de mest hardbarka forskerne lengre. Før i tiden var de den eneste måten å få en brunfarge dersom du ikke ville bli personlig konkurs med ville solarium-priser. Solsenger kommer til å bli en saga blott med disse nye produktene som går under kategorien ”brun uten sol”. Det er kanskje litt hardt å satse på at det skjer, men det kan i hvert fall spotte en grov nedgang i antall folk som bruker solarium her til lands.

0 kommentarer: