onsdag 3. mars 2010

Er Botox noe for deg?


Visdom kommer med alderen, og med alderen kommer rynker. Vitenskap og teknologi i dag har utvidet sin horisont og utforsket de ulike behandlinger som hjelper hud og skjønnhet mot sine verste fiender. Ikke bare er Botox mye brukt, det finnes også langt flere andre alternativer til en ny og forbedret hud. Det mest problematiske områdene av huden er området rundt øynene, pannen, haken og halsen.

Felles anti - rynke behandling er følgende: kjemiske skreller, dermabrasion og botox-injeksjoner. Disse 3 er seriøse businesser hvis du planlegger å ha en av disse prosedyrene gjort, sørg for at du vet hva du får i kroppen din i og med at alle disse tingene er ting som du ikke fylle kroppen din med helt random.

Dermabrasion for eksempel er et kosmetisk inngrep som fjerner overflaten av hudens slitasjeskader og gjenninfører både fuktighet og andre lekre detaljer som gjør at huden din ser fin og bra ut. Dette betyr at den øverste laget vil bli pusset å redusere skavanken og fjerne solskadet hud.
Vanligvis krever en generell anestesi.

Slike Botox-behandlinger er dyre, så hvis du er villig til å gå ut med store penger, så bra for deg. Men hvis du ikke er, så ta vare på den huden du har og nyt den lysere siden av livet. Men for all del; Botox-behandling og annen skjønnhetsbehandling kan være tipp topp for den som ønsker å ha et helt greit forhold til huden sin og omgivelsene rundt.

0 kommentarer: