lørdag 27. mars 2010

Motivasjon til å dyrke skjønnhet


Mange lurer nok kanskje på hvorfor det er lurt å dyrke sin skjønnhet. De lurer på hvilke fordeler du kan oppnå, hva som er målet og hvordan avkastningen er. Bare for å ha det klart; det å ha et bra utseende er synonymt med å få seg en flott kjæreste. Studier fra USA viser at utseende teller over 80 % på førsteinntrykket. Det er et ekstremt høyt tall som forteller oss at det å ta vare på sin ytre skjønnhet er veldig viktig.

Ikke bare får du deg en bra dame, du kan også skaffe deg en god jobb. Mange jobber krever nettopp mennesker som ser pene ut (ikke at disse jobbene er svært ettertraktet, though), og mange mennesker ansetter nettopp på grunnlag av enten din fine nese eller fargerike klesstil. Det er lettere å få jobb dersom du er bevisst på hvordan du fremskaffer din egen skjønnhet.

Det finnes andre motivasjonsfaktorer til hvorfor du skal velge våre skjønnhetstips. Her er noen av dem:
1. Du får deg kjæreste – noe du kanskje har ønsket deg lenge. 2. Enklere og raskere vei til en fin jobb. 3. Mer generell sosial aksept, noe som vil si at du lettere kan utvide vennekretsen din. 4. Større selvtillit

Alle disse tingene blir resultatet av produktet ved å benytte deg av noen av våre skjønnhetstips i noen timer hver uke. Det finnes ikke nok av folk som virkelig tar vare på sin egen skjønnhet. Og husk; skjønnheten kommer innenfra!

0 kommentarer: