onsdag 3. mars 2010

Når er kvinnen på sitt vakreste?


Har et lykkelig liv er enhver person ønsker. En ny studie viser at kvinner føler seg mest trygg og fornøyd med livet i kjærlighet og føler at sin attraktive kroppsform var 40 år, eller snarere en alder av 35 år. Ikke mange kvinner over 40 år har et særlig godt selvbilde, dette er noe som kommer frem i skjønnhetsmagasiner og andre TV-programmer som omfatter temaet skjønnhet, sex og det å nyte sin egen kropp.

"Orgasme er en viktig ting for en sunn kropp og hud skjønnhet. Fra perspektivet til en sexologer, bør orgasme inngå i rutinemessige aktiviteter som en tannbørste og en dusj, er det en amerikansk forsker som har sagt. Så dette med å ha sex og få orgasme kan være vel så bra på huden som dette med å drive med dyre Botox-behandlinger og andre skjønnhetsfremkallende ting. Det er dog ikke bevist at orgasmer har noen helsebringende effekt på huden..

Basert på forskning, de fleste kvinner er så glade i en alder av 36, fordi de da inn en alder av 40, begynte de å bekymre seg for aldring, som har grått hår og rynkete hud. Og det er ikke bare bekymringene som teller – det er også sant at kvinner i rundt 40-årsalderen vil slite mer med selvbilde på grunn av sin dalende form. Mange ender opp i en midtlivskrise der de kjøper seg dyre laserbehandlinger eller andre skjønnhetsbehandlinger.

Denne forskningen er utført av en talsmann for Clairol hårpleieprodukter. I denne studien undersøkte 4000 kvinner i alderen 25-65 år. "Alder 28 år er den beste tiden i livet til en kvinne. Fordi på at alderen deres utseende blir sett på som det beste utseende, kroppsform som på det meste og har en høy grad av sikkerhet."

0 kommentarer: