torsdag 25. mars 2010

Tre skjønnhetstips for gutter


Det er mange som ikke innser at det å ta vare på utseendet sitt som gutt er minst like viktig som for det motsatte kjønn. Gutter blir ofte satt i andre rekke når det kommer til promotering og utvikling av skjønnhetsprodukter, men det er ikke slik at det ikke finnes skjønnhetstips til gutter. Følger du disse skjønnhetstipsene vil du få et mye bedre utseende og bli bedre likt blant andre.
1. Puss tennene både til morgen og til kveld
Det er mange som står over morgenpussen, noe som gjør at du bærer på en dårlig ånde resten av dagen. Ikke bare gjør det deg bedre luktende – du vil også merke en forskjell utseendemessig. Hvitere tenner gir et bedre utseende og en forbedret selvtillit.
2. Ren ansiktet ditt hver kveld
Dette kan ikke sies nok I løpet av dagen vil du motta masse skitt og smuss fra forskjellige steder, noe som gjør at du til slutt vil dekke porene du har i ansiktet ditt. Husk på å rengjør ansiktet ditt med vann og gjerne en natt-krem. Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg med nyvasket ansikt. Dette kan kalles skjønnhetstips nummer 1! 3. Kjøp deg noen nye klær

Har du behov for å fornye klesskapet ditt? Mest sannsynlig.
Moten forandrer seg hele tiden, og om du skal følge med så blir du nødt til å kjøpe nye klær minst annenhver måned. Skaff deg noen nye t-skjorter, bukser eller gensere. Du vil vel ikke være han som alltid går i de samme klærne?

Om du følger disse tre skjønnhetstipsene, så vil det skje en radikal forandring både selvtillitsmessig og utseendemessig. Les deg opp på andre ting som omhandler din skjønnhet som gutt, så er ikke veien lang til at du kan dra med deg damer hjem fra byen!

0 kommentarer: