mandag 8. mars 2010

Hvordan sminke deg best mulig

Når det kommer til å perfeksjonere min sminke jeg vet jeg kan bruke all den skjønnheten tips og teknikker jeg kan få. Nedenfor er noen tips som kan få deg på veien til en vakker du og håper du finner dem nyttige!

Blush: Den riktige fargen på huden din tone og riktig bruk rødme som en del av makeup rutinen kan legge så mye å forsterke og fremheve dine ansiktstrekkene.

Nedenfor er noen forslag basert på hudfarge:

Beige og rosa toner som er aktuelle for lyse huden varme, brune nyanser som er aktuelle for gul-toner huden Plum, bronse nyanser som er aktuelle for mørk hud Orange, aprikos og korall nyanser som er aktuelle for solbrente hud

Den myke tonene / aprikos, Peachy, rosa / passer for daglig bruk

Cool-tonet asiatiske bruke naturlige rosa blush

Tips for å gjøre et rundt ansikt ser lengre og veldefinert: Kjøp et rødme palett som forbedrer hudfarge. Paletten bør bestå av en mørk tone, middels tone og lys tone.

Påfør den mørkeste tonen like nedenfor sjekke beina, selv om ikke fremtredende på dette tidspunktet. Gjelder ikke forbi hjørnet av ytre øye. Bruk mediet skyggen og bland godt helt til hårfestet. Til slutt merker du sjekke beina med den letteste skyggen. Du skal kunne se at rundt ansikt skal se naturlig tynnere og har en tydelig glød.

I tillegg vil en rødme palett legge dimensjon som ikke kan oppnås med kun en vanlig farge.

Eye Liner: Ikke ha en stødig hånd, er det ikke nødvendig å male et kontinuerlig linje med flytende eyeliner. Start med små prikker på lash line. Start på indre hjørne, så midten og ut mot ytre hjørnet. Så gå tilbake og koble bindestreker. For hengende øyne tykkere øyet duken på det ytre hjørnet.

Raccoon bevis din eyeliner ved hjelp av flytende eyeliner. Liquid Eyeliner kan inneholde opptil 24 timer!

Leppestift: Velge den perfekte fargen kan være frustrerende. Ting ser bra ut i butikken ikke alltid se bra ut når du får den hjem. Her er noen tips som kan lindre ha en skuff full av lipsticks du har kjøpt og ikke likte.

0 kommentarer: